Вие сте овде: Почетна
naracka-na-tel
JA slide show

Одбрани производи

Boxer adult
Boxer adult
4 595.00 ден

Labrador retriever adult
Labrador retriever adult
4 500.00 ден

FRONTLINE SpotOn DOG 10-20 kg


Заштита од болви и крлежи за кучиња тешки од 10 до 20 кг.

 


Едно пакување содржи три ампули со по 1,34 ml FRONTLINE spot on раствор за локално капнување на кожата. Растворот се нанесува дирекно на кожата меѓу лопатките на грбот на кучето тешко од 10 до 20 кг (место недостапно за лижење). После правилната употреба тој обезбедува двомесечна заштита од болви и еденoмесечна од крлежи.

.
Повеќе...
Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk