Вие сте овде: Почетна
naracka-na-tel

Giant starter

Е-пошта Печати PDF

Храна за Giant кученца под 2 мецесчна возраст, како и за кучките во периодот на гестација, односно гравидитет.

 

Инспириран од научните истражувања, BIRTH PROGRAMME е единственото нутриционистичко решение кое ги задоволува потребите кучката и нејзините малечки во текот на првата фаза од нивниот животен циклус: гестација, раѓање, лактација, доење и раст до двомесечна возраст.

 

Како резултат на научните истражувања на Royal canin, START COMPLEX  е ексклузивна комбинација од нутриционистицки елементи кои се присутни во мајчиното млеко, кои задно со нутритиентите активно придонесуваат кон сигурен процес на варење и го зајакнуваат природниот имунитет на новородените кученца.

 

Поддршка при гестацијата и лактацијата
Нутриционистичкиот профил кој е адаптиран на потребите на кучката содржи висока количина на енергија во крајниот период на гестацијата и во текот на лактацијата.

Идеален премин од млеко на цврста храна
Нутриционистички одговор кој обезбедува сигурен премин од мајчиното млеко на цврстата храна (енергетска вредност, квалитетни протеини, масти).

Лесна рехидрција
Гранулите имаат таква текстура што им овозможува многу лесно да се рехидрираат и да добијат облик конзистентен на лажица, а кој при тоа е многу вкусен за кученцата.

 

.
Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk