Вие сте овде: Почетна
naracka-na-tel

Medium junior

Е-пошта Печати PDF


Храна наменета за кучиња на возраст од 2 до 12 месеци старост

 

Ексклузивната комбинација на нутритиенти ја подржува оптималната сигурност при варењето (L.I.P. proteinite) и балансот на интестиналната микрофлора (prebiotici, FOS, MOS) придонесуваат кон формирањето на квалитетна столица.

 

Го потпомага придониот имунитет на кучето, благодарејќи посебно на патентираната формула на антиоксидативниот комплекс и манан олигосахаридите.

 


РАМНОМЕРЕН РАСТ
Помага при одржувањето на размномерниот раст благодарејќи на адаптираниот внес на енергија и високиот степен на протеини.

ВИСОК ВНЕС НА ЕНЕРГИЈА
Ги задоволува високите потреби за енергија во периодот на растењето земајќи ја во предвид сигурноста при варењето и пребирливоста на кучето.

ОПТИМАЛЕН ОДНОС (Kalcijum/Fosfor)
Помага во развојот на скелетот кај медиум расите базиран врз адаптираниот внес на калциум и фосфор.
.
Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk