Вие сте овде: Почетна
naracka-na-tel

FURminator deLuxe tool - SMALL

Е-пошта Печати PDF
http://lidiavet.mk/images/stories/deluxe%20tool%20-%20small.jpgFURminator deLuxe tool - SMALL

Алат за мали миленичиња

Чешелот е долг 4,35 cm.

Оваа алатка е наменета за најмалите па се до 12 kg тешките кучиња ги отстранува паднати влакна и подвлакана. FURminator deLuxe small гарантира намалување на митарењето до 90%, наменет е за кратковлакнести и долговлакнести кучиња, обезбедува поефикасно отстранување на влакната од која било друга четка или чешел за четкање.

.
Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk