Вие сте овде: Royal Canin
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
InstinctiveIntense beauty

Instinctive in jelly
Кликни за голема слика


Instinctive in jelly

Цена: 828.00 ден

Испрати прашање за производот

Парчиња месо во желе за мачки над една година старост..
Достапно во пакување од 85 грама

Инстиктив во желе е прецизна формула која го задоволува оптималниот нутриционистички профил, кој е инстиктивно прифатлив за возрасните мачки.

Здрав уринарен систем

Пружа поддршка за здрав уринарен систем така што ја намалува концентрацијата на минерали кои можат да предизвикаат појава на иринарни камчиња.

Одржување на идеалната тежина

Парчињата месо во сос се произведени на тој начин  што имаат изразена палатабилност и при тоа обезбедуваат умерено внесување на енергија во организмот.

Има две опции на хранење – 100% влажна храна или комбинација на гранули како што е прикажано на табелата. Ова компетна храна за мачки.

 повеќе категории


Храна за мачки

Храна за кучиња

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk