Вие сте овде: Мачки
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
SpotOn DOG 40-60 kgДвоен сад за куче Ricka L

Sterilised 37
Кликни за голема слика


Sterilised 37

Цена: 5 040.00 ден

Испрати прашање за производот

Храна за стерилизирани мачки со тенденција за гоење.

10 кг.

Строго ги контролира калориите, бидејќи го содржи L - carnitin-от, којшто придонесува кон забрзување на метаболизмот на мастите.

Го поддржува уринарниот систем.

Ја оддржува нормалната фукција на уринарниот систем и содржи S/O индекс.

Ја одржува мускулната маса.

Го одржува нормалниот тонус на мускулната маса.повеќе категории


Храна

Додатоци

Хигиена

Опрема

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk