Вие сте овде: Мачки
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
PersianSpotOn Cat

Sensible 33
Кликни за голема слика


Sensible 33

Цена: 4 830.00 ден

Испрати прашање за производот

Храна за мачки со чувствителен дигестивен систем.

10 кг.

Го оптимализира варењето

Спецјална формула која обезбедува оптимална заштита на дигестивниот систем. Содржи нутритиенти селектирани поради нивните специјални дигестибилни својства.

Ултра јака дигестивна заштита

Ултра јаката дигестивна заштита ја обезбедува присуството на L.I.P. протеините и високата концентрација на ориз. Ова помага при разградувањето на остатоците од ферментацијата во цревата.    

Дигестивна микро формула.
Балансирана цревна флора.
Пулпата и фрукто-олого-сахаридите помагаат во балансирањето на цревната флора, при што го стимурираат развојот и ја подобрува дигестивната флора.

повеќе категории


Храна

Додатоци

Хигиена

Опрема

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk