Вие сте овде: Мачки
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
Mini juniorSensible 33

Persian
Кликни за голема слика


Persian

Цена: 4 990.00 ден

Испрати прашање за производот

Храна за персиски мачки на возраст над 12 месеци.

10 кг.

Одржување на убавото долго крзно

 

Ја истакнува убавината на прекрасното долго крзно кое ги краси овие мачки и тоа благодарејќи на Beauty Shine комплексот кој ги лимитира можните проблеми со кожата и крзното, а во истовреме ја интензивира убавината на бојата и го омекнува крзното.

Редукција на појавата на топчиња од влакна

Ја редуцира појавата на топчиња од влакна во дигестивниот тракт. Помага при нивна елиминација со исфрлање преку изметот.

Зголемена сигурност при варењето

Обезбедува оптимална толетранција при варењето.

Карактеристична брахиоцефалична вилица

Almond 11, гранула ексклузивно креирана за сублингуалниот метод на конзумирање храна кој е специфичен за персиските мачки.

 повеќе категории


Храна

Додатоци

Хигиена

Опрема

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk