Вие сте овде: Мачки
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
Kitten 36Labrador retriever adult

Kitten instinctive
Кликни за голема слика


Kitten instinctive

Цена: 828.00 ден

Испрати прашање за производот

Мали меки парчиња месо за втората фаза од животот на мачката на возраст од 4 до 12 месеци. Исто така погодно за мачките во гестација.

Достапно во пакување од 85 грама.

Активни хранливи состојки

Kitten instinctive има формула која во целост е прилагодена на нутриционистичкиот профил кој им одговара на мачињата во втората фаза од нивниот развој

Лесно џвакање

Големината и текстурата на парчињата месо е адаптирана на мачкината вилица.

Природна одбрана

Помага во развојот на природниот имунитет на мачето благодарејќи на манан олигосахаридите и антиоксидантивниот комплекс кого го сочинуваат витамин Е и С, како и taurinot и luteinot.

Има две опции и тоа 100% парчиња месо или парчиња заедно со гранули Kitten 36. Комплетна храна за мачки на возраст до 4 до 12 месеци.повеќе категории


Храна

Додатоци

Хигиена

Опрема

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk