Вие сте овде: Royal Canin
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
Intense beautyKitten instinctive

Kitten 36
Кликни за голема слика


Kitten 36

Цена: 4 495.00 ден

Испрати прашање за производот

За правилен развој на мускулатурата и коските во втората фаза од развојот на мачињата.

Kitten 36 овозможува ултра - јака дигестивна заштита, содржи лесно сварливите протеини кои помагаат во лимитирањето на количесвото на ферментираните остатоци во цревата, како и фрукто-олиго-сахаридите и пулпата помагаат во баларансирањето на цревната флора, EPA/DHA потпомага во заштитата на цревната мембрана.

Помага во градењето на природниот иминитет.

Преку манан - олиго- сахаридите кои ги содржи kitten 36 му помага на мачето во зачувување на неговиот природен имунитет.
Го редуцира мирисот на изметот.

Благодарение на високата соджина на лесносварливите протеини (90% сварливост) селектирани поради нивниот висок степен на изедначување, кој помага во намалувањето на содржината на ферментативните остатоци во цревата.повеќе категории


Храна за мачки

Храна за кучиња

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk