Вие сте овде: Мачки
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
Giant starterInstinctive in jelly

Instinctive
Кликни за голема слика


Instinctive

Цена: 828.00 ден

Испрати прашање за производот

 Парчиња месо кои ги задоволуваат потребите на возрасните мачки.
Достапно во пакување од 85 грама.

Атрактивни хранливи состојки

Instictive е прецизно формулиран за да го задоволи оптималниот нутриционистички профил кој е инстиктивно профатлив за возрасните мачки.

Здрав уринарен систем

Го поддржува здравјето на уринарниот систем преку намалување на концентрацијата на минерали, кои можат да предизвикаат формирање на камен во мочта.

Одржување на идеалната тежина

Парчињата месо во сос се произведени така што имаат изразена палатабилност, а притоа обезбедуваат внесување на умерен износ енергија во организмот.

Има две опции на хранење – 100% влажна храна или комбинација на гранули како што е прикажано на табелата. Ова компетна храна за мачки.повеќе категории


Храна

Додатоци

Хигиена

Опрема

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk