Вие сте овде: Кучиња Хигиена
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
SpotOn DOG 10-20 kgSpotOn DOG 20-40 kg

SpotOn DOG 2-10 kg
Кликни за голема слика


SpotOn DOG 2-10 kg

Цена: 1 155.00 ден

Испрати прашање за производот


Заштита од болви и крлежи за кучиња тешки од 2 до 10 кг.

Едно пакување содржи три ампули со по 0,67 ml FRONTLINE spot on раствор за локално капнување на кожата. Растворот се нанесува дирекно на кожата меѓу лопатките на грбот на кучето тешко од 2 до 10 кг (место недостапно за лижење). После правилната употреба тој обезбедува двомесечна заштита од болви и еденoмесечна од крлежи.

За подетални информации кликнете ТУКА!Слични производи кои би ве интересирале

SpotOn DOG 10-20 kg
SpotOn DOG 10-20 kg
1 350.00 ден

SpotOn DOG 20-40 kg
SpotOn DOG 20-40 kg
1 545.00 ден

SpotOn DOG 40-60 kg
SpotOn DOG 40-60 kg
1 725.00 ден


Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk