Вие сте овде: Merial
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
SpotOn CatSpotOn DOG 2-10 kg

SpotOn DOG 10-20 kg
Кликни за голема слика


SpotOn DOG 10-20 kg

Цена: 1 350.00 ден

Испрати прашање за производот


Заштита од болви и крлежи за кучиња тешки од 10 до 20 кг.


Едно пакување содржи три ампули со по 1,34 ml FRONTLINE spot on раствор за локално капнување на кожата. Растворот се нанесува дирекно на кожата меѓу лопатките на грбот на кучето тешко од 10 до 20 кг (место недостапно за лижење). После правилната употреба тој обезбедува двомесечна заштита од болви и еденoмесечна од крлежи.

За подетални информации кликнетет ТУКА!Слични производи кои би ве интересирале

SpotOn DOG 2-10 kg
SpotOn DOG 2-10 kg
1 155.00 ден

SpotOn DOG 20-40 kg
SpotOn DOG 20-40 kg
1 545.00 ден

SpotOn DOG 40-60 kg
SpotOn DOG 40-60 kg
1 725.00 ден


повеќе категории


Frontline

Вакцини

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk