Вие сте овде: Merial
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
SpotOn DOG 2-10 kgSpotOn DOG 40-60 kg

SpotOn DOG 20-40 kg
Кликни за голема слика


SpotOn DOG 20-40 kg

Цена: 1 545.00 ден

Испрати прашање за производот


Заштита од болви и крлежи за кучиња тешки од 20 до 40 кг.


Едно пакување содржи три ампули со по 2,64 ml FRONTLINE spot on раствор за локално капнување на кожата. Растворот се нанесува дирекно на кожата меѓу лопатките на грбот на кучето тешко од 20 до 40 кг (место недостапно за лижење). После правилната употреба тој обезбедува двомесечна заштита од болви и еденoмесечна од крлежи.

За подетални информации кликнете ТУКА!Слични производи кои би ве интересирале

SpotOn DOG 2-10 kg
SpotOn DOG 2-10 kg
1 155.00 ден

SpotOn DOG 10-20 kg
SpotOn DOG 10-20 kg
1 350.00 ден

SpotOn DOG 40-60 kg
SpotOn DOG 40-60 kg
1 725.00 ден


повеќе категории


Frontline

Вакцини

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk