Вие сте овде: Кучиња Кучиња deLuxe tool - SMALL
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
deLuxe tool - MEDIUMDigest sensitive

deLuxe tool - SMALL
Кликни за голема слика


deLuxe tool - SMALL

Цена: 2 300.00 ден

Испрати прашање за производот

FURminator deLuxe tool - SMALL

Мал алат за мали миленичиња

Чешел 4,35 sm.

Оваа алатка е наменета за најмалите па се до 12 kg тешките кучиња ги отстранува паднати влакна и подвлакана. FURminator deLuxe small гарантира намалување на митарењето до 90%, наменет е за кратковлакнести и долговлакнести кучиња, обезбедува поефикасно отстранување на влакната од која било друга четка или чешел за четкање.

Слични производи кои би ве интересирале

deLuxe tool - MEDIUM
deLuxe tool - MEDIUM
2 950.00 ден

deLuxe tool - LARGE
deLuxe tool - LARGE
3 450.00 ден

FURminator puppy
FURminator puppy
1 950.00 ден

Dog toy tool
Dog toy tool
2 250.00 ден


повеќе категории


Храна

Опрема

Додатоци

Хигиена

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk