Вие сте овде: Furminator
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
deLuxe tool - LARGEdeLuxe tool - SMALL

deLuxe tool - MEDIUM
Кликни за голема слика


deLuxe tool - MEDIUM

Цена: 2 950.00 ден

Испрати прашање за производот

FURminator deLuxe tool - MEDIUM

Алат со средна големина за средни миленичиња

Чешел 6,65 sm.

Оваа FURminator алатка е наменета за кучиња чија тежина се движи од 13 до 23kg. FURminator de Luxe е прибор за отстранување паднати влакна и подвлакана. Со редовна употреба на FURminator medium се намалува митарењето до 90% , а наменет е за кратковлакнести и долговлакнести кучиња. Оваа алатка поефикасно ги отстранува влакната од која било друга четка или чешел за четкање.

Слични производи кои би ве интересирале

deLuxe tool - SMALL
deLuxe tool - SMALL
2 300.00 ден

deLuxe tool - LARGE
deLuxe tool - LARGE
3 450.00 ден

FURminator puppy
FURminator puppy
1 950.00 ден

Dog toy tool
Dog toy tool
2 250.00 ден


повеќе категории


DeLuxe алати

Препарати

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk