Вие сте овде: Мачки
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
Atop 7Bio balm

Babycat instinctive
Кликни за голема слика


Babycat instinctive

Цена: 440.00 ден

Испрати прашање за производот

Единствената структура на оваа паштета и дава предндност како храна за мачки на возраст до 4 месеци. Оваа формула исто така е погодна и за мачките во процесот на лактација.

Достапно во алуминиомско пакување од 100 грама.

1st Age ултра мека паштета за лесен старт со храна после цицањето

Едиснтвената текстура на оваа паштета прилагодена за мачки кои престануваат со цицање, обезбедува преминување од млеко на цврста храна.

Инстиктивна реакција

Baby instinctive  е формулиран така што обезбедува макронутриционистички профил (однос на главните хранливи состојки) кои одговараат за мачките кои се наоѓаат во деликатниот преоден период од млеко на цврста храна, исто така може да биде едиствениот комплетен оброк за мачки во лактација.

Природна одбрана

Помага во развојот на природниот имунитет на мачето благодарејќи на манан на олигосахариди и на антиоксидантниот комплекс (вит. E и C, taurin и lutein).

Комплетен оброк за мачки при преодот од млеко до 4 месеци.
Упатство за храната: Постојат две опции, 100% пашетат (горе лево на сликата) или комбинација на паштета со Babycat 34 гранули (горе десно на сликата).

 повеќе категории


Храна

Додатоци

Хигиена

Опрема

Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk