Вие сте овде: Мачки Хигиена
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
Sensible 33SpotOn DOG 10-20 kg

SpotOn Cat
Кликни за голема слика


SpotOn Cat

Цена: 975.00 ден

Испрати прашање за производот

Заштита од болви и крлежи за мачки.

Едно пакување содржи три ампули со по 0,5 ml FRONTLINE spot on раствор за локално капнување на кожата. Растворот се нанесува дирекно на кожата меѓу лопатките на грбот на мачката (место непостапно за лижење). После правилната употреба тој обезбедува 5 неделна заштита од болви и еденo месечна од крлежи.

За подетални информации кликнетет ТУКА!Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk