Вие сте овде: Мачки Хигиена
naracka-na-tel
Инфо: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
Тоалет за мачки KittyТоалет за мачки Nip 10 plus

Тоалет за мачки Magix
Кликни за голема слика


Тоалет за мачки Magix

Цена: 2 455.00 ден

Испрати прашање за производот

Toalet_za_macki_Magix_Овој затворен тоалет е наменет за домашна употреба, вклучени се и филтер со активен јаглен коишто имаат голема апсорбирачка моќ. Содржи и специјална решетка за селектирање на чистиот и нечист песокот.

Димензии:

Должина 55.5cm

Ширина 45.5cm

Висина 41cmСлични производи кои би ве интересирале

Тоалет за мачки Kitty
Тоалет за мачки Kitty
210.00 ден

Тоалет за мачки Nip 10 plus
Тоалет за мачки Nip 10 plus
385.00 ден

Тоалет за мачки Nip 20 plus
Тоалет за мачки Nip 20 plus
630.00 ден

Тоалет за мачки Nip 10
Тоалет за мачки Nip 10
270.00 ден


Поддршка на корисници:
+389 72 21 44 06pedagoska@petshops.mk